Conditii transport si livrare

Conditii de livrare


Glosar termeni

site/magazin online = site-ul web https://magazin.atacpc.ro pe care cumparatorul inregistreaza comanda
cumparator sau beneficiar = persoana fizica sau juridica ce foloseste site-ul in scopul de a inregistra comenzi si a cumpara articole de pe site vanzator = ATAC s.r.l., societatea comerciala care administreaza site-ul si care are urmatoarele date de identificare:
CIF: RO 13858082
Adresa: Suceava, bulevardul George Enescu, nr. 2
Telefon contact: 0330 401 405 int.2
Email contact: comercial@atacpc.ro

Conditii livrare

Comenzile inregistrate pe site se livreaza fie prin curierat fie prin ridicare directa din magazin. Costurile de livrare sunt evidentiate la momentul plasarii comenzii pe formularul de comanda sub totalul articolelor comandate si depind de volumul, greutatea, optiunile alese si zona in care se face livrarea. De ex.: O livrare pentru un colet usor de 1 kg in localitatile majore costa aproximativ 20 lei. Daca se opteaza si pentru plata ramburs costul livrarii costa cu inca 6 lei iar daca localitatea de livrare este o localitate limitrofa unei localitati majore se calculeaza costuri suplimentare pentru km parcursi in afara localitatii. Toate aceste costuri sunt evidentiate clar in formularul de comanda si pot fi vazute inainte de a plasa comanda.

Produsele care pe site sunt prezentate cu stoc suficient sau limitat se livreaza din stocul propriu si se livreaza prin curierat in termen de 3 zile de la comanda cu exceptia cazurilor exceptionale cand transportul efectiv in zone greu accesibile poate dura mai mult. Pentru produse care necesita comenzi suplimentare pentru completarea stocului sau comenzi speciale termenul de livrare se va comunica / stabili punctual per comanda. In acest sens veti fi contactat de catre un reprezentant Atac. In aceasta situatie comanda se va considera finala dupa ce ati acceptat termenul propus de livrare.

Curierul prin care se trimit comenzile este FanCourier dar pentru situatii in care clientul prefera alt curier se va alege ridicare personala ca modalitate de livrare iar clientul va trimite curierul preferat in magazin pentru ridicarea coletului. Comenzile nu pot fi ridicate din magazin decat dupa ce au fost confirmate si facturate.

Toate comenzile inregistrate pe site sunt considerate provizorii pana cand sunt verificate si confirmate de catre un reprezentant ATAC s.r.l.. Desi facem eforturi pentru a mentine acuratetea informatiilor de pe site exista posibilitate sa apara uneori o informatie gresita cum ar fi un pret derizoriu sau o caracteristica gresita a unui produs. In aceste situatii vanzatorul va propune produsul care se apropie cel mai mult ca si caracteristici de produsul comandat initial. In cazul in care un asemenea produs nu exista sau pretul nu este acceptat vanzatorul isi rezerva posibilitatea de a anula comanda. In cazul in care comanda ce nu poate fi onorata si a fost anulata a fost deja achitata online vanzatorul va returna suma achitata de catre cumparator acestuia inapoi in contul de la care a fost inregistrata plata.

Va multumim pentru alegerea facuta!